Kundesenter

Velkommen til vårt kundesenter

Litt om Just 4 U

Just 4 U ble startet i 2015 av Jeanette K. Haugen. Jeanette driver fra før en hudpleieklinikk på Jeløya i Moss, Klinikken for Han og Henne. Hun startet nettbutikken Just 4 U for å selge eksklusive, profesjonelle produkter på nett.

Just 4 U samarbeider med leverandører i Norge og er en stolt whiteplayer, det vil si at vi er en godkjent forhandler av alle merkene vi selger.

Litt om Jeanette K. Haugen

Jeanette K. Haugen startet opp 7. Juli 1997 som nyutdannet fotterapeut ved å overta Elin’s fotklinikk som lå ved gamle busstasjonen. Videre leide Jeanette rom hos Beautycenteret i 6 år . Hun tok da videre utdannelse i Hudpleie på Hudpleie akademiet i Oslo . Videre startet hun opp fot, hud og spa i Chrystie gården og drev der i ni år, før hun flyttet virksomheten videre opp til Gimle i Moss. Klinikken har drevet med alt innen hud fot og velvære i disse tre årene på Gimle. Klinikken for Han og Henne har utvidet med mer spesialbehandlinger innen anti-rynke og for kropp. Klinikken har også utvidet med en egen frisørsalong. Klinikken følger trender og er nå blitt en lounge-salong, som er en stor trend i Oslo og i større byer.

Jeanette har lang erfaring innen hår- og hudpleie, og har god kunnskap om produktene hun selger.

Mange norske nettbutikker selger desverre uekte varer når det kommer til skjønnhets- og velværeprodukter. Just 4 U er en godkjent forhandler av alle merkene vi fører, og hos oss garanterer vi at alle produkter kommer rett fra den norske leverandøren.

Vi tilbyr per nå kun betaling med kredittkort via Stripe. Du trenger ikke Stripe-konto for å betale, kun kortinformasjon.

Frakt er på kr 99,- per ordre. Vi har gratis frakt på alle ordre over kr 599,-.

Varene blir sendt fra vårt lager alt fra samme dag til fem dager etter kjøpet er gjennomført, avhengig av hvilken dag i uken og når på døgnet bestilling blir gjort, og om varen ligger på nær- eller fjernlager.

Dersom du mottar en defekt vare, ta kontakt med oss, send varen i retur, så vil du bli refundert såfremt varen er bekreftet defekt.

Du har ifølge norsk lov 14 dagers angrerett på kjøp av produkter. For å benytte deg av angreretten, kontakt oss, last ned skjema her og send varen(e) uåpnet i retur til oss. Du kan lese mer om angrerettloven her.

Kontakt oss!